Container ID E Op Maat

Containers op maat

Een oplossing voor alles!

Onze hoogwaardige (koel)containers zijn beschikbaar voor verkoop, perfect voor zowel tijdelijke als permanente opslagoplossingen. Kies uit een breed scala aan maten en types, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Industriële oplossingen

Op zoek naar een creatieve containeroplossing voor jouw bedrijf? Dankzij onze industriële oplossingen vind je precies wat je zoekt bij Container ID.

Evenement oplossingen

Omgebouwde containers springen in het oog, maken mensen nieuwsgierig en zijn makkelijk in gebruik. Ze zijn daarom dus ook dé ideale eyecatcher voor jouw evenement!

Hoe gaan we samen te werk?

Maak een afspraak

Je eigen containeridee werkelijkheid zien worden? Contacteer ons om een afspraak vast te leggen. Vertel ons uitgebreid hoe we de container volledig naar jouw wensen kunnen maken.

Goedkeuring ontwerp en offerte

We leggen het ontwerp en de offerte aan je voor. In deze fase zijn aanpassingen perfect mogelijk, zodat jij bij levering van je container 100% tevreden bent.

Start werken aan de container

Eenmaal alles goedgekeurd is, beginnen we aan de container te werken. Onze vakmensen staan klaar in ons atelier om de container van A tot Z af te werken!

Levering op locatie

Wij leveren de container ter plaatse, eventueel met vorklift of kraanwagen. Op die manier staat de container meteen op de juiste plaats voor gebruik.

Onze realisaties zeggen meer dan 1000 woorden

Ostend Beach Festival

Rooftop Container

Ervaar het ultieme festivalgevoel op onze exclusieve Rooftop Container, waar je geniet van een verfrissend drankje met een adembenemend uitzicht op het festivalterrein, terwijl je favoriete artiesten live optreden. De container is toegankelijk via trappen aan alle vier zijden, en biedt een comfortabele schaduw dankzij harmonica zonneschermen. Uiteraard is alles voorzien van stroom en stopcontacten, zodat je zorgeloos kunt genieten van elke beat.

Titan Cargo

Kantoorcontainer met Dakterras

Deze twee zorgvuldig geselecteerde zeecontainers zijn omgebouwd tot een moderne kantoorcontainer met een stijlvol dakterras voor Titan Cargo. De unit is volledig afgewerkt en geïsoleerd, voorzien van elektriciteit en verlichting, en uitgerust met een efficiënt HVAC-systeem voor een comfortabel werkklimaat. Het ruime dakterras biedt een ideale plek om te ontspannen of te vergaderen in de buitenlucht.

Stu Bru

Mobiel Radiostation

We hebben een standaard 20-voets container omgetoverd tot een volledig uitgerust mobiel radiostation voor StuBru. Deze compacte maar functionele ruimte is voorzien van alle benodigde technologie om live-uitzendingen op elke locatie mogelijk te maken. Het ontwerp combineert functionaliteit met stijl, zodat StuBru overal in het land het beste geluid kan leveren.

Container ID ademt koelcontainers

Bij Container ID ademen we fris, en dat komt omdat koelcontainers onze specialisatie zijn. Met jarenlange ervaring en diepgaande knowhow in koeloplossingen, bieden wij de perfecte container voor jouw gekoelde opslagbehoeften. Of je nu een tijdelijke of permanente oplossing zoekt, wij hebben de expertise om je te helpen. Ontdek meer over onze koelcontainers en ervaar waarom Container ID dé expert is in koelopslag.